Tilmelding til åbne turneringer

Tilmelding til og betaling for de åbne turneringer sker via Badmintonplayer.dk

For at kunne tilmelde sig til turnering skal man først oprette en profil på Badmintonplayer.dk. Når profilen er oprettet, skal spilleren tilknyttes profilen. Herefter kan man på Badmintonplayer.dk finde turneringsplan for sin klasse og årgang, og under fanen turnering komme ind i turneringstilmelding.

Typisk vil tilmeldingsfrist være 16 dage før turneringens start, men check selvunder de enkelte invitationer -  i god tid !

Link til oprettelse af ny bruger på  badmintonplayer.dk
https://badminton.freshdesk.com/support/solutions/articles/22000246557-opret-ny-bruger

Link til oprettelse af brugerprofil/ny spillerID på badmintonplayer.dk

https://badminton.freshdesk.com/support/solutions/articles/22000258577-opret-ny-brugerprofil-nyt-spillerid
 Afbud til en åben turnering

Såfremt du ikke har mulighed for at deltage i en åben turnering, du allerede er tilmeldt fx pga. sygdom, skal du eller dine forældre melde afbud til den arrangerende klub eller via Bamintonplayer.dk. Telefonnummer til turneringsledelsen vil stå i det program, du har modtaget. Udeblivelse uden afbud vil medføre, at du skal betale det fulde tilmeldingsgebyr.


Opfølgning på deltagelse i åbne turneringer

Klubben har en Facebook side, hvor der løbende formidles resultater fra turneringer. Vi vil derfor gerne informeres om de opnåede resultater, så vi kan få dem videreformidlet. Send resultatet med et par ord og et foto til vores Webmaster på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Er resultaterne rigtig gode, kontakter vi også gerne Lokalavisen.