Adgang til hallen med en nøglebrik

Hvis du først er medlem af Hørsholm Badminton Klub, kan du og din familie spille gratis i hallen på alle de ledige baner. Husk hallen er lukket fra kl. 22:30 - 06:30. For at få adgang til hallen skal du blot anskaffe dig en nøglebrik.
Udenfor de normale træningstider og i de weekender, hvor der ikke er klubaktiviteter skal du bruge en nøglebrik for at komme ind i hallen. I børnenes træningstid om eftermiddagen vil hallen altid være åben!
Det er meget simpelt! Systemet virker sådan, at man scanner sig ind med den lille sorte nøglebrik, der lyder et klik og så kan du åbne døren.




 

Sådan får du en nøglebrik!

Ønsker du en nøglebrik, kontakt da Medlemsadministrator på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Der er er et depositum på kr. 200, som tilbagebetales ved aflevering af brikken. Når depositum er betalt vil brikken blive udleveret af en træner til træning.



 

Tilbagelevering og udbetaling af depositum for nøglebrik

Indbetalt depositum for nøglebrik refunderes ved, at nøglebrikken sendes til:

Hørsholm Badminton Klub, Stadion Alle 7D, 2960 Rungsted.

Brikken må gerne pakkes godt ind i et papir eller lignende, da vi har erfaring med at den kan lave hul i kuverten og forsvinde i posten

Sammen med brikken angives også medlemsnavn samt registrerings- og kontonummer, hvortil det indbetalte depositum kan refunderes.

Brikken skal være afleveret senest 1. Sep. efter udmeldelsen. Så frem man ikke afleverer brikken til tiden, vil brikken blive betragtet væk og depositummet vil blive inddraget.