Tilmelding åben
Klub: Hørsholm Badminton Klub
Publiceret af: Webmaster
Dato: 16-06-2023 06:30:05
Kategori: Generelt
     
Kære HØBK medlem
Der er åbnet for tilmelding til holdtræning og baneleje for næste sæson. 
Tilmelding kan ske på hjemmesiden

Tilmelding foregår ved at logge på enten med email eller tlf nummer. Medlemmer fra samme bopæl ligger som udgangspunkt under den samme email og tlf nummer, og man vælger ved tilmelding, hvem der skal tilmeldes det enkelte hold. I tilfælde af at medlemmer fra samme bopæl er oprettet med forskellige email eller tlf. nummer skal disse benyttes.

Ved tilmelding af hold modtages en bekræftelse. Nederst findes et link til ændring af medlemsoplysninger. Her skal et kodeord benyttes. Første gang fremsendes dette ved at trykke på "glemt kodeord." Husk at opdatere email og tlf nummer ved ændring, da det er disse klubben benytter ved kontakt og fremsendelse af nyheder. Oplysninger kan også ændres her.

Information om ungdomstræning, baneleje & brik
Ungdom
Ungdomsafdelingen har sendt information til nuværende spillere om hvilke hold de skal tilmelde sig. Er der spørgsmål, fremgår det af informationen hvem der skal kontaktes.
 
Baneleje
Baneleje forlængelser samt tilmelding for næste sæson kan ske ved henvendelse til sek@hoebk.dk. Pris fremgår af hjemmeside. Der kan bookes baner på hverdage på tidspunkter hvor der ikke er træning i hallen.
 
Brik
Anskaffelse af brik til hallen kan ske ved henvendelse til sek@hoebk.dk.
 
Vi glæder os til at byde Jer velkommen til en ny sæson.
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen 

 

Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst