Turnering og Elite


For turneringsspillere gælder det, at det er obligatorisk at komme til træning minimum 2 gange om ugen. Det forventes, at man er træningsparat, når man møder til træning (- omklædt, til tiden, motiveret -).

Der inddeles i tre træninger afhængig af evner og alder. 

1. Den obligatoriske træning, som finder sted tirsdag og torsdag

På den obligatoriske turneringstræning, finpudses teknikken bag ikke alene de grundlæggende slag, men også slag såsom cut, smash, baghånd osv. Herudover tillægges et stort fokus på taktikken i badmintonspillet. Det grundlæggende benarbejde bliver også på disse træninger finpudset, samtidig med at der bygges mere avancerede bevægelsesmønstre ovenpå det allerede tillærte. 

2. Elitetræning om fredagen til de 12 -14 bedste turneringsspillere. Denne træning arrangeres sammen med de bedste ungdomsspillere fra Nivå-Kokkedal Badminton Klub.

3. Fredag tilbydes Talenttræning til 20 - 25 af de bedste U11 - U15 spillere.

Elitetræningen og Talenttræningerne lægger i høj grad fokus på den enkelte spiller, som får trænet netop sine svagheder. 

Turneringsspillere kan således træne fra 2 - 3 gange ugentligt afhængig af evner og lyst.

Udover de regulere træninger i hverdagene, så er der er turneringskampe, både for individuelle og for hold, i weekender, ferier og helligdage.  Her finder du os

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst