Velkommen til motionisterne i Hørsholm Badminton Klub

Motionisterne i Hørsholm Badminton Klub består af spillere i alderen 18-50 år. Dette kan lyde som et vidt spænd - men hvad vi alle har til fælles er, at vi elsker at spille badminton. Mange af os har rigtig meget badmintonerfaring og nogle har begrænset erfaring.

Vores bedste motionisthold hedder elitemotionisterne, som spiller turneringer på højt niveau, men de træner kun 1 gang om ugen.

MEN - der er også plads til dig, som bare ønsker at komme op i hallen 1 gang om ugen og få lidt motion. En perfekt baghånd, et hårdt smash og et helt korrekt greb om ketcheren er bestemt ikke et must!

Det er meget forskelligt, hvor mange der dukker op til en træningsaften, men der er plads til flere i øjeblikket. DERFOR - hvis du har lyst til at spille badminton på et af vores 2 motionisthold, så tag træningstøj og indendørssko på, kom ned i hallen og spil med et par gange, inden du beslutter dig for at blive endeligt medlem.

Du er ALTID velkommen til at kontakte én af vores holdledere, hvis du måtte have nogle spørgsmål, og vi vil glæde os til at se dig i hallen.  


Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst