Dine muligheder som sponsor i Hørsholm Badminton Klub

Væghængt skilt

Et skiltesponsorat er en oplagt mulighed for virksomheden, som ønsker en fast eksponering i hallen. Skiltet er placeret på hallens endevæg og bliver set af såvel spillere som tilskuere. Skiltene er 200 x 60 cm og giver dermed gode muligheder for såvel logoer og firmanavn. Et skiltesponsorat er derfor en rigtig god løsning til en virksomhed som ønsker en god fast reklame.


Gulvreklame

Du får en stor gulvreklame på 200 x 30 placeret under nettet på en af klubbens syv baner. Dermed får din virksomhed en fast reklame til fuld skue for hallens tilskuere og spillere. I forbindelse med turneringer vil dit firmanavn blive råbt op, når der spilles kampe på netop den bane, du har valgt at sponsere. En gulvreklame er en rigtig god løsning for firmaet, som ønsker at forbedre og udbrede kendskabet til sin virksomhed.


Søjle

Du får mulighed for at sætte dit visitkort på en særlig opslagstavle, placeret ved hallens indgangsparti. Herved opnås en lettere kontakt til klubbens tilskuere og spillere, som ikke kun kommer fra Hørsholm Kommune og de omkringliggende kommuner, men også fra kommuner på resten af Sjælland under de fire årlige turneringer, som klubben arrangerer. Tavlen har overskriften: Støt vore sponsorer – de støtter os.Kontakt os for at høre nærmere om priser m.m.

Omkostninger til skilte og gulvreklamer bliver afholdt af sponsoren. Vi har en fast leverandør, der kan sikre en god kvalitet og pris, og vi bistår naturligvis med at skabe kontakt til leverandøren. Endvidere er alle tilbudte priser eksklusiv moms.
Her finder du os

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst