Kære alle !

Velkommen til sæsonen 2023/2024 - min ottende sæson som formand for Hørsholm Badminton Klub.

En ny sæson står for døren, og det er med spænding at jeg kan byde alle klubbens medlemmer tilbage fra ferie. 

I år består Bestyrelsen både af meget erfarne og nye medlemmer med friske øjne og god energi, så jeg har ro i maven. 

Til de af jer, som ikke kender mig, er jeg 32 år og har være tilknyttet Hørsholm Badminton Klub i 20 år, hvor jeg begyndte som grøn ungdomsspiller under Stig Jørnung. Herefter blev jeg turneringsspiller, hjælpetræner, turneringstræner og elitetræner. For 11 år siden lagde jeg trænerrollen på hylden og blev medlem af klubbens bestyrelse som seniorudvalgsformand. Så det er bestemt en masse erfaringer, både som ansat men også som spiller, som jeg vil trække på i mit nye virke som formand for Hørsholm Badminton Klub. 

Der er 3 områder, jeg vil sætte fokus på, og det vil også glæde mig at høre jeres bud på, hvordan de kan løses:

1. Først og fremmest at holde momentum i ungdomsafdelingen, hvor der er masser af succes og fine resultater. Det betyder, at jeg skal sørge for at holde fast og pleje de dygtige trænere samt bevare rammerne for, at ungdomsafdelingen i Hørsholm Badminton Klub forbliver én af Sjællands største.

2. Dernæst har jeg et ønske om at få samlet klubben mere på den sociale bane, at få sat skub i vores klubliv ved at skabe nogle øjeblikke eller aktiviteter, som binder klubbens medlemmer mere sammen. 

3. Til sidst er det helt essentielt, at vores hal bliver passet godt på, vedligeholdt og udbedret de steder, der trænger til det. Det handler som altid om en knivskarp balancegang mellem sportslige ambitioner og økonomi. Hertil skal vi bruge nye sponsorer og fortsætte den mangeårige gode dialog med Hørsholm Kommune.

Min intention er at være en formand i øjenhøjde, at I kommer til at se mig meget i hallen, både på sidelinjen ved ungdommens aktiviteter, men også når vi skal fejre alle vores sejre på klubbens bedste seniorhold! 

Jeg ønsker jer alle en rigtig god sæson og glæder mig til at komme i hallen - både med ketcher i hånden som seniorspiller og som formand. Jeg ser frem til samarbejdet med bestyrelsesmedlemmer, trænere, frivillige, forældre og ikke mindst spillere. 

Bedste hilsner,
Shankar


Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst